Bake langpannekake

Dugnadsoppgave: Bake langpannekake etter valgfri oppskrift.

  • Kakene skal være oppdelt i 24 kakestykker pr langpanne.
  • De som har fått tildelt oppgaven å bake glutenfri kake finner en oppskrift lengre ned på siden (det er selvsagt lov å bake en annen type glutenfri kake)
  • Leveres enten
    • lørdag i klubbhuset mellom 16.30 og 17.00,
      eller
    • søndag mellom 9.00 og 10.00 til kjøkkenet i klubbhuset.
  • Husk å få registrert at du har levert i klubbhuset.
  • For de som skal levere på søndag, husk at parkeringsordningen som gjelder under arrangementet må respekteres.
  • Hente brett etter 19.30 søndag kveld. Brett blir lagt utenfor hovedinngang. Uavhentet brett blir kastet.

Dugnadsliste

Fylles ut av foreldrekontaktene

LagNavnMobilnr.Evt. kommentar
G7Sandra Janita Garpestad41489477
G7Charlotte Haugeland93094153
G7Christa Ylvisåker Olsen92110066
G7Camilla T. Skadberg91793587
G7Vidar Nodland46893383
J7Hans k Mong99411115
J7Grete Furuløkken99100152
J7Stine Roberts46621547
J7Alf Henning Persen95898696
G8Marlin Øvsthun Vassbø91658490
G8Jørn Magnar Sæstad45863001
G8Heidi Bjørnseth41619619
G8Ann Elin Ollestad41678635
G8Jeanette Edland48151776
G8Lise W Pettersen48200008
G8Tone Anita Tengs
J10Heidi Puntervoll92295727Gluten- & melkefritt
J10Siri Marie Omdal 95111628Gluten- & melkefritt
J10Mirjam Mong-Olsen45035803Gluten- & melkefritt
G12Anita Hetland
G12Olaf Asbjørnsen
G12Elisabeth Eik Høien
G12Monica Skadberg
G12Astrid Møller
G12Anne Lise Svelland
G13Vibeke Mattson93875506
G13Marianne Omdal48959160
G13Rita Kvamsø95852867
G14Azemine Ahmeti90292088
G14Cecilie Hetland95127982
G14Unn Therese Omdal93260872
G14Jane Beathe Asbjørnsen41045438
G14Geir Olav Østebrød48136598
G14Kristine Liland41330823Gluten- & melkefritt
J14Janne Bergum91551343
J14Anja Kulander41259135
J14Sandra Øgrey98816869
J14Hege Skårland41579746
G16kathrine strandnæs92057965
G16ina shelby
G16ragnhild teigen

Oppskrift glutenfri sjokoladekake (uten gluten & melk)

Ingredienser

  • 200 g melkefritt smør
  • 40 g kakaopulver
  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 200 g glutenfritt lyst mel (f.eks. Schaer C)
  • 0,75 ts bakepulver

Slik gjør du

Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis.
Hell smør og kakao i eggedosisen.
Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen.

Stekes i liten langpanne (ca 40×30 cm) på 180 grader i 15-20 min.

Glasur

  • 1 pakke melis
  • 100 gram melkefritt smør (romtemperert)
  • Smuldre melis og smør sammen med hendene.
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss kakao
  • kaffe

Bland alt det tørre og spe forsiktig med kaffe til kremen får riktig konsistens. Smøres på kaken når den er lunken/litt avkjølt.
Godt med kokos på!

Comments are closed