Kanelsvinger

Dugnadsoppgave: Bake kanelsvinger iht oppskrift nederst på siden.

  • Følg oppskriften på neste side, pass på at deigen gir mellom 35 og 40 kanelsvinger (de skal selges for 10 kr pr stk, viktig at de er like store…)
  • Leveres enten
    • lørdag (leveres nedfryst) i klubbhuset mellom 16.45 og 17.00,
      eller
    • søndag etter 11.00 (nybakt) til kjøkkenet i klubbhuset.
  • Skal leveres i gjennomsiktelige tette poser
  • Husk å få registrert at du har levert i klubbhuset.
  • For de som skal levere på søndag, husk at parkeringsordningen som gjelder under arrangementet må respekteres.

Dugnadsliste

Fylles ut av foreldrekontaktene

LagNavnMobilnr.Evt. kommentar
G8Guro Garvik Robben97631349
G8Mona Puntervoll95145243
G8Sigrid Omdal40861014
G8Ann Elin Ollestad41678635
G8Yrgaalem Ghebreyohannes
G8
J8Hans Johnny Skåtøy95847402
J8Tor-Magne Rotevatn90772629
J8Trine Valand
G9Nina Ose99755801Leverer søndag
G9Cathrine Sørdal40234590Leverer lørdag
G9Marianne Puntervold99703148Leverer lørdag
G9Birgitte H. Andresen96201903Leverer lørdag
G9Wenche Høghaug45251297Leverer lørdag
G11Jeanette Hestnes90780353Marianne Z leverer lørdag
G11Janne Nervik92837228
G11Lena Johansen99521350
J11Anette Seglem91165381
J11Aina Svindland90256022
J11Jone Urdal47681081
J11Kjetil Torgersen97156824
J13Cathrine Brunvoll920 83 429 Leverer lørdag
J13Gerd Lillian Refsland975 19 402
G14Randi Kydland90886413
G14Terje Steinskog93215694
G14Ove Sørensen45288186

Kanelsvinger

(Oppskriften skal gi ca 40 stk)

1 liter melk
250 gram melis
150 gram smør

Dette kokes opp og avkjøles til ca 37 – 39 grader.

1,5 kg hvetemel
2 ss vaniljesukker
1,5 ts kardemomme
3 pk tørrgjær

Det tørre blandes sammen.

Tilsett så

2 egg
melk, melis og smør blandingen.

Eltes i 10 min.

Rull ut deigen med en gang, Heves under klede i to timer.

Dette er en søt gjærdeig som kan benyttes til både skoleboller/skillingsboller og vanlige boller.

Lag bollene små, de hever seg mye.

Stekes ved 250 grader i ca 5 – 10 min. midt i ovnen uten varmluft

 

Comments are closed